Hírek és közlemények

Vissza a teljes oldalra

Teljes szélességében megújul a XII. Tordai utca a Szarvas Gábor út – Kiss Áron u. között és a Kiss Áron utca a Tordai u. – György Aladár u. között

2017. június 23.

2017. június 26-án megkezdődik a Tordai utca és Kiss Áron utca felújítása. 

Az útfelújítás során a kiemelt szegélyek között teljes pályaszerkezet átépítés történik 462 fm hosszban, 2.800 m2 felületen. A 20 cm vastag fagyvédő rétegre, valamint a 20 cm vastag útalapra 2 réteg aszfalt kerül (7 cm kötőréteg, 4 cm kopóréteg). A kiemelt, döntött és süllyesztett szegélyek összhossza: 972 fm; a szegélyek a meglévő természetes kő felhasználásával kerülnek átépítésre.

Felújításra kerülnek a járdák is: 1.028 m2 szürke színű térkő burkolat kerül beépítésre. A Kútvölgyi úti torkolatban a forgalomcsillapító küszöb, továbbá a Szarvas Gábor úti körforgalomhoz csatlakozó helyeken a járdaszigetek piros színű térkőből kerülnek kialakításra.

A kivitelezési munkák tervezetten 2017. július végéig tartanak. A munkavégzés alatt több ütemben forgalomkorlátozásokra kerül sor. A Budapest Közút Zrt. célja, hogy a lehetőségekhez mérten a munkavégzés idején is folyamatos legyen a forgalom. Az esetleges kellemetlenségekért ezúton kérjük az arra közlekedők és az ott lakók türelmét, egyúttal köszönjük megértésüket.